Bereikbaarheid Leidsche Rijn College

Route met de auto
Komt je vanaf de A12, de A27, de A28 of de A2, de makkelijkste route is om op de ring West (A2) afslag 8 te nemen.

Kom je vanuit Amsterdam, ga dan na de afrit naar links (richting Langerak/Hoge Weide). Ga vervolgens bij het derde kruispunt met stoplichten (voor de tunnel) naar links, dit is de Laurierweg. Nadat je het fietspad met populieren gekruist hebt, ga je naar rechts (je steekt de busbaan over) de Maartvlinder op en parkeer je links op het parkeerterrein bij de school.

Kom je vanuit het zuiden de ring West op, ga dan na de afrit naar links (snelweg over) en gelijk weer naar rechts (je rijdt nu parallel aan de snelweg richting Langerak/Hogeweide). Ga vervolgens bij het derde kruispunt met stoplichten (voor de tunnel) naar links, dit is de Laurierweg. Nadat je het fietspad met populieren gekruist hebt, ga je naar rechts (je steekt de busbaan over) de Maartvlinder op en parkeer je links op het parkeerterrein bij de school.

Met het openbaar Vervoer
Vanaf Utrecht Centraal Station vertrekt om de 12 minuten bus 28. Deze stopt direct bij het Leidsche Rijn College (halte busbaan Parkwijk/Maartvlinder).

Kom je vanaf school met een eigen bus, laat het Anita dan weten in verband met parkeren.

Met de fiets
Kom je met de fiets, bepaal dan je eigen route. Het fietspad van de Rijnkennemerlaan komt langs het Leidsche Rijn College.