Anish Giri eregast NK345

Anish zag er in zijn jonge jaren al uit als een Grootmeester

Niemand minder dan Anish Giri zal zaterdag 22 juni het NK345  schaken voor schoolteams basisonderwijs 2019 in Utrecht openen. Dat niet alleen: hij gaat ook een kloksimultaan van 5 minuten / 5 deelnemers verzorgen! Er mag dus tegen een grootmeester geschaakt worden!!!

Omdat het niet mogelijk is om tegen alle 272 deelnemers te schaken, willen we aan elke school zelf vragen één speler daarvoor aan te wijzen of loten die het tegen Anish gaat opnemen. De 4  scholen die als eerste hun speler opgeven hebben geluk: zij mogen nog een speler opgeven, zodat we aan 30 spelers komen.

De kloksimultaan vindt tussen de speelronden 1, 2 en 3 plaats, zie het schema en vindt plaats in de aula op de begane grond. Alleen spelers die door het team bij de inschrijving zijn aangemeld, kunnen meespelen. De spelers die het eerste klaar zijn, kunnen als eerste plaatsnemen. Je hoeft je echter niet te haasten, Anish maakt de 6 ronden van 5 spelers af, maar zorg wel dat we de aangewezen spelers niet hoeven te gaan zoeken!  In de ronde 7 en 8 spelen de Magnustieners die heel de dag meehelpen met het toernooi.

Eric van Breugel van de KNSB begeleidt deze simultaans.

Programma Anish

  • 11.30 uur kloksimultaan ronde 1
  • 12.05 uur kloksimultaan ronde 2 en 3
  • 12.45 uur kloksimultaan ronde 4 en 5
  • 13.10 uur kloksimultaan ronde 6, 7 en 8
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *